Dyrene

Linde Hovedgård opdrætter sunde, stærke, fritgående dådyr og Galloway kødkvæg i moderne folde og hegn med masser af plads og med respekt for dyrenes oprindelig behov.

Vi tror på at dyrevelfærd både kan ses og smages. Vi sikrer en sund bestand ved at give dem naturlig føde som vi selv dyrker så vidt muligt, frisk luft året rundt og ved altid kun at lade de stærkeste dyr indgå i avlsarbejdet.  Vi er tæt på vores dyr, hver dag, så de er trygge og rolige. Udover det foder de skal have, håndfodrer vi dem, så vi kan se at alle har det godt. Hver dag.

Vores mål er gennem respekt og omtanke for naturen og dyrene, at opnå optimal udnyttelse af de eksisterende længer, bygninger og de omkringliggende marker, så vi selv, så vidt muligt selv producerer det som vores dyr skal leve af, både sommer og vinter.

Sund og stærk bestand

Vi vægter et godt avlsarbejde, med respekt for dyrene og bruger derfor de stærkeste dyr til avl, for at oprette holde en sund og stærk bestand.

Vi producerer velsmagende og fedtfattigt kød af høj kvalitet, af dyr der ikke er opdrættet i en stald, som i konventionelt landbrug. Vi tror på at man ved at holde alt så naturligt som muligt, uden brug af unødvendig medicin og ved at give dyrene vilkår der minder om deres naturlige forhold, opnår en langt bedre dyrevelfærd og i sidste ende et bedre produkt.

Vi vil gøre det let tilgængeligt for alle at vælge godt, sundt og velsmagende kød fra dyr, som man kan være sikker på har haft et godt liv og som vi som landmænd kan være stolte af at sælge.